Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modne vesti: Mulberry nije u modi, a Miranda Ker nije model

Modne vesti: Mulberry nije u modi, a Miranda Ker nije model

Novi Calvin Klein video

Prošlog meseca pojavile su se vesti kako je Kelvin Klajn još jednom koristio supermodela Kristi Tarlington kao zaštitno lice svog čuvenog parfema “Eternety”. Ovog puta je ipak dodatno začinio celu stvar i kampanji dodao i njenog supruga Eda Bernsa.

Fotografije su evidentno vruće i seksi i ostavljaju nas bez teksta. Fotografi Ines i Vinod, rekli su da je atmosfera na snimanju bila vrela.

elle 02 eternity h lgn Modne vesti: Mulberry nije u modi, a Miranda Ker nije model

Mulberry više nije u modi?

Kada su u pitanju tašne koje potpisuje modni brend Mulberry, postoje oblici koji su dijametralno suprotni. Od Roxanne modela koji je bio veoma popularan 2004, do Alexa modela koji se nalazio u rukama modernih dama 2010, dolazimo do najnovije Tessie tašne. Međutim, kada je u pitanju ovaj model nisu baš svi oduševljeni. Iako je tek neko vreme u prodaji, ovog modela nema ni na ulicama, ni na modnim blogovima, niti ih dame nose na modne događaje. Najjeftinija mala tašna ima kaiš koji se nosi preko ramena poput modela za rame  Celine i košta 495 funti. Klasični model Tessie košta 595 funti i veličine je klasičnog modela  Michael Kors, dok je Hobo model 695 funti i napravljen je od meke kože, a nosi se ispod ruke.

Godinama je brend Mulberry bio u rukama Kejt Mos, Alekse Čang i Lane del Rej koje su sedele u prvim redovima na modnim revijama, međutim u poslednje vreme to su Kors, Celine i Coach.

Mulberry Tessie 011 Modne vesti: Mulberry nije u modi, a Miranda Ker nije model

Miranda Ker kaže da nije model

Miranda Ker je dokazala da je jedna od najuspešnijih žena na svetu, međutim u jednom nedavnom intervjuu ona je izjavila da nije tačno da je uspešna zbog toga jer se bavi modelingom.

Kako kaže, još od prvog fotografisanja koje se dogodilo kada je imala 14 godina, ona sebe nikada nije videla kao modela. Kada je neko pita čime se bavi, ona odgovara da poseduje sopstvenu liniju za negu kože, a kao modela sebe nikada neće videti.

o MKERR THE EDIT SUIT 570 Modne vesti: Mulberry nije u modi, a Miranda Ker nije model

Lenka Gatić

Editors choice