Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun

Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun

Naomi Kempbel krasi novembarsko izdanje magazina “Vanity Fair Spain”

Naomi Kempbel, legendarni supermodel besprekornog izgleda, krasi novembarsko izdanje magazina “Vanity Fair Spain”. Tamnoputa lepotica izgleda veoma seksepilno na fotografijama iz editorijala, koje je radio Niko, dok je za njen stajling, koji je obuhvatao elegantne haljine i donji veš, bila zadužena Karla Agilar. Osim što je jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, Naomi se oprobala i u glumi, pa ćemo 2015. godine imati prilike da je gledamo u seriji “Empire”.

modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun vanity fair naslovnica Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun vanity fair spain editorijal Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun vanity fair editorijal Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun

Igi Azalea zaštitno lice nove kampanje brenda Forever 21

Australijska reperka Igi Azalea odabrana je za zaštitno lice nove, praznične kampanje brenda Forever 21. Plavokosa lepotica je za fotografije iz ove kampanje pozirala sa svojim dečkom, košarkašem Nikom Jangom, dok bi cela kampanja, ali i nova kolekcija ovog brenda, trebalo da budu uskoro objavljene.

modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun forever 21 Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun

Olivija Mun krasi najnovije izdanje magazina “Alexa”

Glumica Olivija Mun krasi najnovije izdanje magazina “Alexa”, koje izlazi u okviru magazina “New York Post”. Prelepa brineta pozirala je Denu Fudu u kreacijama Stele Mekartni, Dženi Pekam i drugih britanskih dizajnera. Osim što krasi editorijal, Olivija je u intervjuu koji je dala za ovaj magazin govorila o modi, ali i o glumačkoj karijeri i uzorima u njenom poslu.

modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun alexa Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun alexa editorijal Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun alexa magazin editorijal Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun modne vesti naomi kempbel igi azalea i olivija mun alexa new york post Modne vesti: Naomi Kempbel, Igi Azalea i Olivija Mun

Jasna Đorđević

Editors choice