Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

Olivija Palermo krasi naslovnicu i editorijal magazina “The Edit”

U stilu Odri Hepbern u filmu “Doručak kod Tifanija”, Olivija Palermo u novom izdanju magazina “The Edit” izgleda kao prava šik devojka iz šezdesetih, s obzirom na to da nosi modele brendova Gucci, Valentino i drugih, inspirisane ovim periodom. Olivija, koja je nedavno dizajnirala liniju cipela u saradnji sa brendom Aquazurra, je u intervjuu koji je dala za magazin govorila o tome zašto želi da postane dizajner i šta na tom polju planira u budućnosti.

modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit naslovnica Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit editorijal Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit editorijal odri hepbern Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit editorijal sezdesete Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

Brend Jimmy Choo predstavio kampanju “Cruise” za 2015. godinu

Brend Jimmy Choo predstavio je novu kampanju “Cruise” za 2015. godinu, čije je zaštitno lice manekenka Ondria Hardin. Fotografije za kampanju radio je Met Kolišou, dok na jednoj od njih lepa manekenka nosi cipele “Jing” crvene boje i tašnu “Ava” iz nove kolekcije ovog brenda.

modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej kampanja Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

En Hatavej krasi novembarsko izdanje magazina “Harper’s Bazaar”

Glumica En Hatavej krasi novembarsko izdanje magazina “Harper’s Bazaar”, koja na naslovnici blista odevena u toaletu Armani Prive. Fotografije za ovo izdanje radio je Aleksi Lubomirski, dok je u intervjuu koji je dala za magazin govorila o sebi, karijeri, uzorima u poslu, svom stilu i, naravno, o modi.

modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar editorijal Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar editorijal 1 Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar editorijal 2 Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

Jasna Đorđević

Editors choice