Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL

Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL

Selena Gomez zaštitno lice kampanje brenda Adidas

Pevačica i glumica Selena Gomez zaštitno je lice nove reklamne kampanje brenda Adidas, za kolekciju NEO za jesen/zimu 2014. godine. Popularna tinejdžerska zvezda na fotografijama nosi kape, modele od teksasa garderobu sa metalik i detaljima od čipke, dok je samo snimanje održano u gradskoj sredini, kako bi se čitavoj kolekciji dao urbani duh. Modeli iz ove kolekcije mogu se naručiti putem interneta, na sajtu adidas.com.

modne vesti selena gomez olivija palermo i ysl adidas Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL modne vesti selena gomez olivija palermo i ysl adidas neo Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL modne vesti selena gomez olivija palermo i ysl adidas neo kampanja Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL

Olivija Palermo predstavila svoju kolekciju cipela

Nakon što su u julu ove godine najavili saradnju, Olivija Palermo i brend Aquazzura predstavili su ekskluzivnu kolekciju cipela popularne modne blogerke. Kolekcija se sastoji od modela kratkih čizama od prevrnute kože, elegantnih sandala i cipela koje na sebi sadrže detalje u vidu kristala i cirkona, i moguće ju je naručiti putem interneta.

modne vesti selena gomez olivija palermo i ysl aquazzura Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL modne vesti selena gomez olivija palermo i ysl aquazzura kolekcija Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL modne vesti selena gomez olivija palermo i ysl aquazzura kolekcija cipela Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL

 

Brend YSL predstavio parfem “Black Opium”

Brend YSL predstavio je reklamnu kampanju za najnoviji parfem “Black Opium” koju krasi model Edi Kempbel. Fotografije za kampanju radila je Tksema Jeste, dok se poznata britanska manekenka u njoj pojavljuje u pomalo vamp izdanju, s obzirom na to da je parfem namenjen mlađim generacijama.

modne vesti selena gomez olivija palermo i ysl black opium Modne vesti: Selena Gomez, Olivija Palermo i YSL

Jasna Đorđević

Editors choice