Stiže Dajen Kruger torba

Za sve ljubitelje mode, ali i pratioce lika i dela Dajen Kruger stiže jedno iznenađenje. Ona je u saradnji sa modnim brendom Jason Wu započela kreiranje torbe koja će nositi naziv “Diane”.

Verujemo da će se ova glumica snaći odlično u ovoj ulozi, a kako je izjavila za američko izdanje magazina “Elle”, to će biti jedna luksuzna i kvalitetna torba.

Znajući o kakvim profesionalcima je reč, torba će biti pravi hit! Jedva čekamo da ugleda svetlost dana i već pretpostavljamo da će to biti modna požuda svih fašionista širom sveta.

120 Modne vesti: Tri hot novosti sa akcentom na inovativnosti

Dejvid Gandi za Mark & Spencer

Poznati maneken Dejvid Gandi kreirao je liniju donjeg veša!

On je top model koji mami uzdahe devojaka, atraktivan je i kao izvajan, a savršen za reklamiranje donjeg veša. Bio je zaštitno lice mnogih brendova, a sada ima svoju modnu liniju i to donjeg veša.

Pa ima li lepše?!

Kolekcija će nositi naziv “David Gandy for Autograph”, a sadržaće razne modele gaćica, bokserica, ali i pidžama.

218 Modne vesti: Tri hot novosti sa akcentom na inovativnosti

Louis Vuitton kutija za trofej

Svi su pod uticajem fudbalske groznice, pa čak i oni koji nisu ljubitelji fudbala. Ovog puta sport i moda dobili su nešto zajedničko i to zahvaljujući brendu Louis Vuitton, koji je dizajnirao kutiju u kojoj stoji trofej za pobednika.

Godine 2010. kada se Svetsko prvenstvo održavalo u Južnoj Africi ovaj brend je ručno izradio u svojoj Asnières radionici detalj sličan ovom, sa sve LV monogramom.

317 Modne vesti: Tri hot novosti sa akcentom na inovativnosti

Izvor fotografija: examiner.com , cordobatimes.com, vogue.co.uk

Violeta Stojanović

Editors choice