Nova Chanel revija i nikad bolja Kendal Džener

Kendal Džener je jedna od mladih nada modelinga, koja se svakim danom sve više i više dokazuje na pistama koje život znače. Revije su njen tron, a ona je na poslednjoj Chanel reviji ponela titulu najzapaženije manekenke.

Chanel se potrudio da kolekcija bude inovativna i ekscentrična, a da publika to primi na najbolji mogući način potrudila se Kendal svojom pojavom.

U ovoj kolekciji dominiraju etno detalji, a upravo takvu haljinu je i ponela mlađana Kendal, koja je dobila titulu kraljice revije.

Naravno da se morala pohvaliti ovim uspehom, pa je podelila sliku iz bekstejdža i prikazala nam delić atmosfere.

152 Modne vesti: Velika imena, veliki inicijali

Torbe Tom Ford koje jasno stavljaju do znanja o kom brendu je reč

Nije strano da se poznati dizajneri trude da njihov logo bude u prvom planu, a ovog puta Tom Ford je to učio na najbolji mogući način.

Njegove nove torbe ulepšane su velikim, zlatnim slovima, koja su inicijali njegovog imena. Nikako ne možete pogrešiti o kom brendu je reč, a svakako je sposobnost prepoznavanja veća i kupci se neće buniti.

Iz aviona se vidi da će torba biti pravi hit, baš kao što se zna ko je njen kreator.

242 Modne vesti: Velika imena, veliki inicijali

Dior u znaku glamura i elegancije

Raf Simons na čelu modne kuće Dior, proizveo je haljine koje su jednom rečju božanstvene, a njegove kreacije ugledale su svetlost dana u muzeju Rodin, gde se i održala revija.

Novi modeli nose dozu kraljevskog u sebi, a haljine imaju velike korpe, napravljene su od svile, sa mnogo detalja i pretežno u pastelnim bojama.

340 Modne vesti: Velika imena, veliki inicijali

Izvor fotografija: www.elle.rs, www.elle.hr

Violeta Stojanović

Editors choice