Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victoria’s Secret

Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victoria’s Secret

Brend Zuhair Murad predstavio jesenju kolekciju venčanica za 2015. godinu

Jedno od najpopularnijih i najtraženijih imena kada je reč o izradi toaleta i venčanica, Zuhair Murad, predstavio je jesenju kolekciju venčanica za 2015. godinu. Fotografije za ovaj editorijal radio je Rabi Junes, dok su modeli modernih krojeva, sa posebnim fokusom na transparentne materijale, kojim se postiže seksi i senzualan izgled. Kreator je modele venčanica upotpunio interesantnim rajfovima i elegantnim velovima koji daju tradicionalnu notu modernim stilovima.

modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret kolekcija Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret kolekcija vencanica Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret jesenja kolekcija vencanica Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret jesenja kolekcija vencanica 2015 Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret

Rijana krasi decembarsko izdanje magazina “Esquire UK”

Popularna pevačica Rijana krasi decembarsko izdanje magazina “Esquire UK”. Popularnu pevačicu sa Barabadosa je u izazovnom izdanju fotografisala Elen Fon Unvert, dok je u intervjuu koji je dala za ovaj magazin, između ostalog, otkrila i nekoliko svojih omiljenih recepata.

modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret esquire uk naslovnica Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret esquire uk Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret esquire uk editorijal Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret

Brend Victoria’s Secret objavio listu anđela koji će šetati pistom u Londonu

Decembar je mesec kada neke od najlepših manekenki na svetu zablistaju na pisti godišnje revije brenda Victoria’s Secret, koja će ove godine po prvi put biti održana u Londonu. Nakon što su čelnici ovog brenda objavili fotografije grudnjaka vrednih dva miliona dolara, konačno je objavljena i lista modela koji će ove godine šetati pistom. Među njima će se i ove godine naći Alesandra Ambrosio, Adrijana Lima, Kendis Svonpoel, Behati Prinslu, Lindzi Elingson, Daucen Kros, Lili Oldridž i Marta Hant, pa možemo reći da s nestrpljenjem iščekujemo novu reviju ovog svetski poznatog brenda.

modne vesti zuhair murad rijana i victorias secret revija Modne vesti: Zuhair Murad, Rijana i Victorias Secret

Jasna Đorđević

Editors choice