Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Modni detalj: kravata

Modni detalj: kravata

Sve do skoro nisam znao da kravata potiče iz dragog nam komšiluka Hrvatske. Naime davne 1635.godine nekoliko hiljada vojnika iz Hrvatske otišlo je u Francusku kao pomoć francuskom kralju Luju XIII u nekom od ratova. Hrvatski vojnici su otišli tada u tradicionalnoj nošnji i oko vrata su imali marame koje su dvorani francuskog dvora odmah zapazili. Vešti francuzi su odmah taj detalj oko vrata krenuli da kopiraju. Kravata tada dobija svoj oblik kakav i dan danas ima i kreće da se izrađuje od najboljih materijala. Od tog momenta kravata kreće u osvajanje sveta. Danas je ona jedan od obaveznih detalja na mnogim sastancima, koktelima, dodelama Oskara, premijerama, a ima i specijalno mesto u seksualnim fantazijama. I za slučaj da niste znali gotovo 80% žena vole muškarce sa kravatama i smatraju taj modni detalj veoma seksi.

kravata 2 Modni detalj: kravata kravata 3 Modni detalj: kravata kravata 4 Modni detalj: kravata kravata 5 Modni detalj: kravata kravata 6 Modni detalj: kravata kravata 7 Modni detalj: kravata kravata 8 Modni detalj: kravata kravata 9 Modni detalj: kravata kravata 10 Modni detalj: kravata kravata 11 Modni detalj: kravata kravata 12 Modni detalj: kravata kravata 13 Modni detalj: kravata kravata 14 Modni detalj: kravata
Miki Živković je magistrirao shoping, od skoro je i “žena” fudbalera, a životni san mu je da ima mnogo, mnogo LV torbi i da je stalno na TV-u. Ima dvoje dece koje viđa samo ispred kamera i novinara (za slikanje).

Editors choice