Kultni film s Odri Hepbern (Audrey Hepburn) učinio je malu crnu haljinu kraljicom svih ormara. Danas svaka modno osviještena žena zna da je simbol jednostavnosti, elegancije i seksipila upravo crna haljinica. Neki smatraju da se nosi pretežno zimi, a ljeti samo bijela. DesignedBy i Wannabe Magazine napravili su kontrast i pokazali vam da je nosiva u svim godišnjim dobima. Izaberite laganiji materijal i nosite je na crne salonke. Udahnite dašak ljeta s šarenom ogrlicom i narukvicom. Kosu uhvatite u konjski rep, stavite crveni ruž i osjećajte se kao Odri Hepbern.

Slika 51 Modni predlog dana: Doručak kod Tifanija

Mala crna haljina ušla je u povijest

Fotografije: Ivica Ivanović

Šminka: Sanja TheLine

Frizura: Marija Pavlović i Milica Andrić (Akademija Šobota)

Model: Milica Pijanović

Garderoba: DesignedBy

Cipele: Aldo


Minela Đivoje Mama, supruga, starija sestra… Zaljubljenica u modu, knjige, more i dobri stari rock. Nepopravljivi perfekcionista i optimist, vlasnica bloga Stylish Style.

Ivica Ivanović je naturalizovani Zaječarac i fotograf. Nikad se ne odvaja od svog fotoaparata, drugim rečima zavisnik od onog hipnotišućeg zvuka koji se čuje kad se pritisne okidač i zamrzne trenutak u vremenu i prostoru. Ljubitelj prirodnih lepota svih oblika, pojava i agregatnih stanja.

Editors choice