Safari stil nikada ne izlazi iz mode i svakog leta odeća u boji peska sastavni je deo naših autfita. I to onih vrlo stylish! Mi vam predlažemo ovu haljinicu CREAM of Scandinavia koja je idealna za vrele letnje dane – lagana je i lepršava. Ipak, kako je i sasvim jednostavna, uz nju obavezno ponesite i pažljivo odabrane aksesoare. Svetla ešarpa, bela ili bež je pravi izbor. Narukvice takođe! Jedna velika, više manjih… Svejedno! Zabave radi, u ovakvu modnu priču ubacite i malo boje. Na primer, u vidu ovih savršenih narandžastih cipela Aldo. Na kraju pustite kosu i hrabro krenite na jedan gradski safari!

slika 160 Modni predlog dana: Safari na užarenom gradskom asfaltu

Bež kombinaciju osvežite cipelama u jarkoj boji

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo

Prethodni “Modni predlog dana” možete pogledati ovde.


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Editors choice