Žuta boja je ljetni imperativ. Ne može joj se umanjiti važnost, jer je asocijacija na samo sunce koje je zavladalo gradom. U laganoj slojevitoj suknji sa cvjetnim uzorkom do ispod koljena izgledat ćete kao da plešete sa svakim korakom koji napravite. Nježni tonovi žute i bež boje sjajno će se nadopunjavati sa elegantnom žutom bluzicom bez rukava. Svakako dodatnu notu dinamike daju nježni volančići na vratnom izrezu i tanki pojas u struku od istog materijala. U ovoj kombinaciji djelovat ćete poput romantične princeze i izmamiti brojne poglede. Kombinaciju nadopunite elegantnim cipelama sa platformom u nude boji i žutom ogrlicom.

Kosa neka bude ležerno podignuta, a sa crvenim ružem dodat ćete malo vatre cijeloj kombinaciji.

1 Modni predlog dana: U bojama sunca

Žuta boja je uvijek ljetni hit, u romatičnom izdanju još više dobiva na važnosti

Fotografije: Ivica Ivanović

Šminka: Sanja TheLine

Frizura: Marija Pavlović i Milica Andrić (Akademija Šobota)

Model: Milica Pijanović

Garderoba: DesignedBy

Cipele: Aldo


Manuela Lovrenčić – modna dizajnerica, fotografkinja, putnik na stanicama vječnih traženja novih pustolovina, zalazaka sunca, mirisa kiše, zaljubljenica u vintage predmete i knjige. Živi život dan po dan, ispisujući stranice na svom blogu Fashion Disorder.

Ivica Ivanović je naturalizovani Zaječarac i fotograf. Nikad se ne odvaja od svog fotoaparata, drugim rečima zavisnik od onog hipnotišućeg zvuka koji se čuje kad se pritisne okidač i zamrzne trenutak u vremenu i prostoru. Ljubitelj prirodnih lepota svih oblika, pojava i agregatnih stanja.

Editors choice