5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita!

Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita!

1/2

Iako nas zelena boja najpre asocira na prolećne i letnje autfite, valjda zbog toga što baš tokom tih godišnjih doba ona preovladava našim okruženjem, daleko od toga da se ova nijansa ne može nositi i u kasnu jesen i tokom zime. Svaka boja ima svoje svetlije i tamnije varijante, te je tamna nijansa zelene odlična za ovaj period i sva tvoja perfektno stilizovana izdanja. Dakle, neka ovih dana tvoj izbor budu sve tamnije nijanse zelene, baš kao i maslinasto zelene, i nikada nećeš pogrešiti, a ukoliko ti je potrebna inspiracija kako možeš kombinovati ovu boju u svakodnevnim autfitima, tu je novi Darkwood modni predlog!

Iako nas očekuju hladniji dani, to ne znači da se moraš odreći svojih omiljenih odevnih komada poput haljina. Lepršave, letnje haljine u jarkim bojama zameni onim svedenijeg kroja i tamnijih boja, baš kao što je ova Giorgia&Johns haljina koja savršeno kombinuje različite boje i materijale. Asimetrične dužine, učiniće tvoj stajling mnogo zanimljivijim, a možeš je nositi i uz moderne čarape do iznad kolena, za još upečatljiviji look.

Modni predlog Darkwood Zelena je boja trendi autfita 2 Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita! Modni predlog Darkwood Zelena je boja trendi autfita 3 Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita! Modni predlog Darkwood Zelena je boja trendi autfita 5 Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita!

Editors choice