Izreka “manje je više” već neko vreme ne važi kada je moda u pitanju. Naročito ako su u pitanju narukvice. Ove sezone zlatno pravilo je “što više – to bolje”. Zlatne, srebrne, gumene, šarene, ispletene, tanje, šire… Što su različitije, to je bolje. Možete kombinovati apsolutno sve moguće narukvice koje imate, bez obzira na boju, oblik, veličinu. Najbolje je nositi različite narukvice zajedno sa satom i to što više njih. Možete čak pozajmiti i sat vašeg dečka, uz koji će vaše narukvice izgledati još bolje.

IMG 4396 Modni predlog Kaje Strniše: Narukvice

Ukoliko imate neke stare, zaboravljene narukvice, sada je pravo vreme da ponovo ugledaju svetlost dana

A šta je sa odećom?

Gotovo da ne postoji autfit koji neće izgledati fantastično sa gomilom narukvica. Možete obući najjednostavniju jednobojnu haljinu i osvežiti je raznobojnim narukvicama.

IMG 4418 Modni predlog Kaje Strniše: Narukvice

Narukvice će odlično izgledati i ako ste u sportskom fazonu, a posebno će obogatiti vaš izgled na plaži

Sve u svemu, drage dame, ukoliko ste u dilemi šta da obučete, obucite najjednostavniju moguću kombinaciju, a narukvicama ostavite da je učine senzacionalnom.

kajdiscni Modni predlog Kaje Strniše: Narukvice

Bićete pravi trendseter ukoliko ukombinujete veliki prsten, torbu i, naravno, gomilu najrazličitijih narukvica


Kaja Strniša je studentkinja političkih nauka, model i autorka bloga Vivacious Mind. Zaljubljena je u modu, velike gradove, sunce, filmove i druge lepe stvari koje nam život pruža. 

Prevod sa engleskog Ginger Lady

Editors choice