Izgledajte kao slatkiš, ali u dobrom smislu! Ove sezone se sve vrti oko neonskih boja. Jednostavno je – niste u trendu ako nemate makar jedan komad odeće u neonskoj nijansi žute, pink ili zelene. Savršenu modnu kombinaciju ove sezone čine žuta i pink, možda uz eventualno još jednu boju (plavu, zelenu ili jednostavnu belu).

235 Modni predlog Kaje Strniše: Žuta i pink

Efektne boje za modernu sezonu

Žuta haljina sa pink štiklama je odlična odevna kombinacija za izlazak do grada sa prijateljima, sastanak sa slatkim momkom ili izlazak na moru. Kombinujte ovaj outfit sa zlatnim nakitom i izgledaćete seksi.

162 Modni predlog Kaje Strniše: Žuta i pink

Letnja kombinacija koja osvaja

U ovakvoj odevnoj kombinaciji izgledaćete skupo. Sa druge strane, ukoliko vam se više nose jednostavnije boje, ponesite jednostavnu belu majicu, džins i kombinaciju žutog i pink nakita.

IMG 4428 2 Modni predlog Kaje Strniše: Žuta i pink

Cipele i tašna ne moraju da se slažu u boji

Mnoge holivudske zvezde poput Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i Solanž Nouls (Solange Knowles) nose ovakav outfit u mnogim prilikama, u šopingu, na zabavama, pa i na crvenom tepihu.

1110 Modni predlog Kaje Strniše: Žuta i pink

Neka vas odevne kombinacije poznatih inspirišu

2210 Modni predlog Kaje Strniše: Žuta i pink

Dženi i Solanž znaju znanje

Zato, ako želite da se igrate sa modom iskoristite ove predloge i izgledaćete seksi i moderno u isto vreme!


Kaja Strniša je studentkinja političkih nauka, model i autorka bloga Vivacious Mind. Zaljubljena je u modu, velike gradove, sunce, filmove i druge lepe stvari koje nam život pruža. 

Editors choice