Jesen je sama po sebi dovoljno depresivna u ovim našim krajevima, da najmanje što možemo da uradimo, jeste da joj prkosimo do poslednjeg iole toplog dana. Kao iskreni modni sladokusci, naše glavno oružje je upravo to – stil! Umesto da odmah utonemo u hiljadu nijansi braon, sive i crne, predlažemo nešto vedriji ulazak u novo godišnje doba. Različiti printovi i colour blocking bili su glavni trendovi cele modne sezone, i ne treba ih odbaciti samo zato što je došao kraj leta. Ovo su naši predlozi kako da vam najlepše godišnje doba što duže traje i kako da prkosite nadolazećim tmurnim danima.

1.1 Modni predlog: Ko se boji jeseni još?

Usudite se da eksperimentišete sa različitim printovima

2.1 Modni predlog: Ko se boji jeseni još?

Vešto uklopljen floralni print sa majicom na pruge

3.1 Modni predlog: Ko se boji jeseni još?

Color blocking - kao trend sezone

4.1 Modni predlog: Ko se boji jeseni još?

Electric plava bluza u kombinaciji sa suknjom boje tirkiza

5.1 Modni predlog: Ko se boji jeseni još?

Dočekajte početak jeseni u duhu leta

6.1 Modni predlog: Ko se boji jeseni još?

Osmelite se da tmurne dane osvežite veselim bojama

7.1 Modni predlog: Ko se boji jeseni još?

Ovoj jeseni prkosite bojama i veselim duhom


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Aleksandra Duždević – Istinski hedonista. Zaljubljena u modu, jezike, umetnost, u svakom smislu! Film na dan, za dobro raspoloženje, dobra knjiga-lek svakoj boli! Srce ispunjeno ljubavlju obojeno crveno-belim bojama!

Editors choice