5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Rancco modni predlog: Stil je u detaljima

Rancco modni predlog: Stil je u detaljima

1/2

Dobar ukus, strast i odlučnost, uz karakterističan stil i posvećen rad, doneo je rezultat, pa je nakon više od jedne decenije uspešnog rada, 2003. godine, stvorena linija odeće “Rancco muška odela”, koja danas predstavlja prepoznatljiv brend, kada govorimo o modernim muškim odelima. Za izradu ovih odela koriste se isključivo kvalitetni materijal, italijanske i engleske tkanine, različitih mešavina vune, svile i kašmira, sa kojim, uz njihov prepoznatljiv kroj, nastaju odela posebne elegancije.

I ovog proleća Rancco predstavlja elegantna odela od prirodne vune, u braon i bordo tonovima, boji muške elegancije i klasike, koja je više nego aktuelna. Da vode računa o prijatnom osećaju prilikom nošenja goviri činjenica da su njihove košulje od čistog pamuka u modernim ali svedenim i elegantnim dezenima i bojama. Da bi utisak bio potpun Rancco predlaže kožne, ručno rađene italijanske cipele.

Rancco odela fashion predlog wannabe 24 Rancco modni predlog: Stil je u detaljima Rancco odela fashion predlog wannabe 25 Rancco modni predlog: Stil je u detaljima Rancco odela fashion predlog wannabe 26 Rancco modni predlog: Stil je u detaljima

Editors choice