Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje

Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje

1/2

Sada je definitivno! Ovo je poslednja nedelja “stare” godine, a doček Nove godine nas očekuje već ovog vikenda. Nadamo se da ste već osmislile svoj doček za pamćenje, a ukoliko i dalje tragate za idealnom odevnom kombinacijom, pogledajte novi Stadion Shopping Center modni predlog! 

Budući da je reč o poslednjem danu 2016. godine, učinite ga zanimljivim i modernim tako što ćete poneti kombinaciju inspirisanu najvećim modnim trendovima koji su obeležili godinu koju “pozdravljamo”. Kada je reč o stilovima, ono što je definitivno bilo IN ove godine jeste rock stil u svim svojim varijantama, počevši od onih elegantnih i ženstvenih, pa sve do onih “opasnijih”. Zato neka i vaš novogodišnji autfit bude osmišljen u skladu sa Rock’n’Roll-om i nećete pogrešiti! Ključni komadi koji će vam biti potrebni jesu oni od kože i crni, a savršen način da “začinite” svoj look jesu – nitne!

Počnite od mini kožne suknje koju možete poneti uz jednostavnu majicu u svetlo sivoj nijansi. Crno siva kombinacija je odlična i odgovaraće svim prilikama, iako je na prvi pogled vrlo jednostavna i svedena. Ipak, ono što će joj dati taj Rock’n’Roll vajb jeste crni kaiš sa srebrnim nitnama – mali detalj koji će učiniti mnogo za vaš autfit!

Modni predlog Stadion Shopping Center Glam Rock stil za doček za pamćenje 1 Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje Modni predlog Stadion Shopping Center Glam Rock stil za doček za pamćenje 2 Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje Modni predlog Stadion Shopping Center Glam Rock stil za doček za pamćenje 41 Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje

Editors choice