Trenerka ne mora da bude isključivo vezana sa sportski outfit, uz dobar odabir aksesoara pretvorite svoj outfit u nešto originalno i drugačije.

DSC 1148 Modni predlozi Miljane Zečević: Drugačija i moderna

Originalni sportski look

Jedan od načina da osvežite svoje uobičajene kombinacije jesu čarape! Novi trend zanimljivih printova na čarapama, poput kosturskih glava, jedan je od mojih favorita i tranformiše vas u pravi rock chic!

DSC 0346 Modni predlozi Miljane Zečević: Drugačija i moderna

Koristite čarape kako biste postigle šik izgled

Muške košulje! Ništa nije tako cool kao oversize košulja iskombinovana sa uskim farmerkama – dodajte na to krzneni prsluk i vaš street style look definitivno neće proći nezapaženo.

DSC 0368 horz Modni predlozi Miljane Zečević: Drugačija i moderna

Oversize muške košulje

Kao fan Serene (Serena) iz “Tračarice” (Gossip Girl) bila sam oduševljena njenim plavo-zlatnim kombinacijama, i upravo to odabrala za svoj rođendanski post! Naglasite struk nekim interesantim kaišem i uz visoke štikle prikazaćete svoju nežniju, romantičniju stranu.

DSC 0657 Modni predlozi Miljane Zečević: Drugačija i moderna

Inspirisano “Tračaricom”

Mint! Ne smete dopustiti sebi da ne posedujete nešto u ovoj boji, pogotovo ako pratite trendove. Osvežiće vaš look. Moj predlog je da je kombinujete sa neutralnijim bojama, da bi u potpunosti došla do izražaja!

DSC 1081 horz Modni predlozi Miljane Zečević: Drugačija i moderna

Obavezna mint boja!


Miljana Zečević  je autorka modnog bloga “Up Close by Mima”  kao i apsolvent Ekonomskog fakulteta. Smatra da ništa u životu nije nemoguće, i vodi se rečenicom “dream big”.

Editors choice