5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modni saveti: Odevne kombinacije idealne za posao

Modni saveti: Odevne kombinacije idealne za posao

Kada je reč o poslovnim odevnim kombinacijama, neophodno je naći one koje će biti potpuno prikladne za posao kojim se bavite. Jer, dres kod je dres kod, a on varira od firme do firme. Iako zvanično ne postoje univerzalna pravila oblačenja, mi mislimo da ipak nije tako.

Postoji jedno, najvažnije pravilo, a ono glasi – poslovna žena uvek mora biti usklađena.

To ne znači da ne treba da ostanete dosledne svom ličnom stilu, već da treba da se potrudite pre polaska na posao. Neka ovo pravilo bude stalno u vašoj glavi, a mi vam dajemo predloge poslovnih odevnih kombinacija za svih pet radnih dana u nedelji, pa vi izaberite koja vam se najviše dopada u zavisnosti od vašeg stila odevanja.

Haljina inspirisana muškom modom uvek je dobar izbor za posao. Ponesite je sa sandalama sa platformom ili visokom štiklom, kako se ne biste “izgubile” u njoj. Ukoliko odlučite da ovu odevnu kombinaciju nosite ponedeljkom, nemojte se opterećivati frizurom, već kosu samo vežite u punđicu.

modni saveti odevne kombinacije idealne za posao haljina Modni saveti: Odevne kombinacije idealne za posao

Ako volite da nosite čipkane suknje, budite pažljive prilikom izbora njene dužine kako biste izgledale poslovno, a ne vulgarno. Cipele sa zatvorenim prstima upotpuniće vašu odevnu kombinaciju, ali ako želite da postignete još formalniji izgled, ponesite je sa svilenom ili pamučnom košuljom.

modni saveti odevne kombinacije idealne za posao cipkana suknja Modni saveti: Odevne kombinacije idealne za posao

Pravo je vreme da ovih dana ponesete odevnu kombinaciju bele boje, jer će za par nedelja biti kasno da istu nosite. Ove sezone naročito su popularni prsluci inspirisani muškom modom. Oni su odličan komad ukoliko želite da večernju odevnu kombinaciju pretvorite u onu koja je idealna za posao. Ukoliko jednu ovakvu odevnu kombinaciju još uvek nemate u svom garderoberu, preporučujemo vam da investirate u nju. Verujte nam, nećete se pokajati!

modni saveti odevne kombinacije idealne za posao bela boja Modni saveti: Odevne kombinacije idealne za posao

Ova odevna kombinacija je apsolutno savršena za posao! Fenomenalne pantalone, klasične cipele i stajliš jaknica ili sako, ključni su, jer čitavu odevnu kombinaciju od klasične pretvaraju u briljantnu, a uz to su i potpuno prikladan izbor za posao.

modni saveti odevne kombinacije idealne za posao jaknica Modni saveti: Odevne kombinacije idealne za posao

Petak je idealan dan za nošenje džinsa na poslu. Tamniji model ponesite sa stajliš jaknicom i izgledaćete potpuno uglađeno. Čak i da je tog dana u vašoj firmi “opušteni petak”, ova odevna kombinacija stvoriće utisak o vama kao o ženi koja svoj posao shvata i radi potpuno ozbiljno.

modni saveti odevne kombinacije idealne za posao dzins Modni saveti: Odevne kombinacije idealne za posao

Jasna Đorđević

Editors choice