Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Kompanija Boka Group ovim poduhvatima ima za cilj da Crnu Goru učini prvim izborom za najzahtevniju i najglamurozniju svetsku klijentelu.

Model na reviji Vivienne Westwood u Budvi 02 Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Uz prisustvo velikog broja zvanica iz javnog života, diplomatskog kora uključujući ambasadore Velike Britanije i Nemačke u Crnoj Gori, kao i predstavnika medija održana je ekskluzivna revija kultne britanske dizajnerke Vivienne Westwood ispred zidina Starog grada u Budvi. Zahvaljujući organizatorima, modnoj agenciji Murano Montenegro uz pokroviteljstvo kompanije Boka Group, Turističke organizacije Budve i Opštine Budva publika je imala priliku da uživa u nesvakidašnjem modnom događaju, koji je obeležio sam početak nove letnje sezone.

Model na reviji Vivienne Westwood u Budvi 01 Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Revija je nosila naziv „Sve je povezano” (Everything is connected) što je ujedno glavna poruka “Climate Revolution” inicijative, koju je pokrenula Vivienne Westwood, kao veliki pobornik ekološke svesti. U toku večeri prikazano je preko 80 ženskih i muških modela od ready-to-wear do haute couture odevnih kombinacija, čime je obuvaćen ceo opus kolekcija za proleće/leto 2014. čuvene dizajnerke. Početak večeri je obeležio dolazak brojnih zvanica na crvenom tepihu a posebna konstrukcija koja je izgrađena za potrebe revije ispred Starog grada, bila je ispunjena do poslednjeg mesta.

Pijus Fišer ambasador Nemačke u Crnoj Gori Džon Kenedi osnivač i izvršni direktor Boka Group i Jan Viting ambasador Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Džon Kenedi, osnivač i izvršni direktor kompanije Boka Group, pokrovitelja ovog modnog spektakla, izjavio je: „Veliko interesovanje javnosti za ovaj vrhunski modni događaj još jedna je potvrda da je Crna Gora u potpunosti spremna da otpočne novu epohu u razvoju turizma a to je korak ka klijenteli koja posećuje elitne svetske destinacije. Ovo je bilo jedino predstavljanje kolekcije pored zvanične revije održanoj na londonskoj nedelji mode i upravo je Crna Gora odabrana  kao destinacija. Prošle godine smo ugostili čuvenog Roberta Kavalija a ove godine tim legendarne Vivienne Westwood. Uslediće još iznenađenja u narednom period za posetioce Crne Gore, koji uživaju u vrhunskoj turističkoj ponudi.”

Budući ski rizort na Bjelasici Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi Royal Montenegro prvi profesionalni golf teren na Jadranu u pripremi u zalivu Tivta Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi Marijana Mateus Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi Snežana Dakić TV voditeljka u haljini Vivienne Westwood Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Editors choice