Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Modni trend za proleće 2011: zvoncare

Modni trend za proleće 2011: zvoncare

Pantalone koje se od kolena šire i padaju, uglavnom struka naglašenog kaišem, poznatije su kao zvoncare. Pripadaju hipi stilu, bile su karakteristične za disko autfite sedamdesetih godina prošlog veka, a nosili su ih i momci i devojke. Napravljene od najrazličitijih materijala, svih boja, sa šarama, šljokicama ili drugim ukrasima, dugo su se zadržale u svetu mode, a danas se, posle toliko vremena, vraćaju na piste. Namenjene su uglavnom ženama, i kombinovane u različitim stilovima, od poslovnog, elegantnog, do boho stila.

bell bottom jeans1 Modni trend za proleće 2011: zvoncare

Majkl Kors (Michael Kors) je ponudio zvoncare prirodnih boja, niskog struka, naglašenog tankim kaišem. Iako su haljine bile najupadljivije u Emilio Pucci kolekciji za proleće/leto, neizostavne su bile i zvoncare, jednobojne ili sa šarama, dok je hipi slika upotpunjena maramama preko lepršave duge kose. Roberto Kavali (Roberto Cavalli) iz mase se izdigao originalnom verzijom zvoncarica u boho stilu. Pastelnih su boja, sa printom i nitnama, a najistaknutije su dugačke rese. Isabel Marant je u svojoj casual kolekciji nasla mesta i za zvoncare. U pitanju su laki materijali, neupadljivih boja od kojih je najzastupljenija bila tamno ljubičasta. Skoro celu Blumarine kolekciju karakterisao je animal print, pa su takve bile i lepršave zvoncarice, u tonu sa gornjim delom. Louis Vuitton kolekcija bila je među najupadljivijima za proleće/leto 2011. Sjajni materijali, tufne, šljokice i jarke boje i neizostavne zvoncare.

13 Modni trend za proleće 2011: zvoncare 22 Modni trend za proleće 2011: zvoncare 34 Modni trend za proleće 2011: zvoncare cats1 Modni trend za proleće 2011: zvoncare
Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Coco Chanel joj je do sada rekla najviše korisnih stvari.

Editors choice