Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Modni trendovi: povratak boja

Modni trendovi: povratak boja

color trends spring summer 2011 pink Modni trendovi: povratak boja

Svi znamo kako boje mogu da utiču na naše raspoloženje. Često su sposobne da i najtmurnija osećanja pretvore u pozitivna i da nam tako promene ceo dan. Ovog proleća, dizajneri su odlučili da nam bojama unesu radost u svakodnevicu. Ovaj šareni trend ostavlja slobodu da iznesete sve na svoj način, i daje mogućnost da sve što imate iskoristite u različitim kombinacijama. Tako su “bright colors” najupečatljivije u kolekcijama za narednu sezonu. Karl Lagerfeld je za Fendi predstavio intenzivne boje sa kafenim detaljima i geometrijskim printovima, a svaka manekenka nosila je i futurističke naočare u boji. Marc Jacobs je spojio nespojivo, te se u njegovoj kolekiciji našla kako kombinacija crvene i roze, tako i kombinacija roze i narandžaste ili crvene i ljubičaste boje. Galliano-ova kolekcija bila je u duhu Japana, sa čestim floralnim printovima i lepršavim krojevima, a dominirala je crvena boja. Na Gucci reviji najupadljivija je bila kombinacija zelene i plave. Kombinovane su sve jarke boje međusobno, uz zlatne detalje. Jil Sander kolekcija uklapala je, osim jarkih boja međusobno, i belu sa jarkim bojama, uz oštre krojeve i floralni print.

Neka vam ovi trendovi posluže kao primer kako da se izdvojite iz mase na najmoderniji način. Samo hrabro!

color trends spring summer 2011 dark purple Modni trendovi: povratak boja color trends spring summer 2011 lemon Modni trendovi: povratak boja color trends spring summer 2011 orange 1 Modni trendovi: povratak boja color trends spring summer 2011 light green Modni trendovi: povratak boja color trends spring summer 2011 navy Modni trendovi: povratak boja
Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Coco Chanel joj je do sada rekla najviše korisnih stvari.

Editors choice