Donatela Versaće (Donatella Versace) se u poslednje vreme nije mnogo pojavljivala u medijima. Međutim, rešila je da prekine tišinu intervjuom koji je dala za “Vogue UK”. U ovom intervjuu, između ostalog, rekla je da ne veruje da u doba krize treba investirati u garderober. Ispričala je i zanimljivu anegdotu o tome kako joj je Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor) ukrala prsten. Naime, tražila je da ga proba i taktički se zahvalila na poklonu koji nikad nije vratila.

No, najinteresantnija Donatelina izjava svakako se odnosi na modni stil kraljice Elizabete II (Queen Elizabeth II). Donatela smatra da kraljica može da iznese bilo koji modni komad, ali da bi ona najviše volela da je obuče u crno i, po mogućnosti, u kožu. Videćemo da li će ovaj hrabar predlog uroditi nekom novom modnom saradnjom!

Slika 13 Modni zalogaj: Donatella Versace predložila crnu kožu za Queeen Elizabeth II

Hm, da li će kraljica pod Donatelinim patronatom možda postati bajkerka?


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice