“FAAR”, srpski fashion&art magazin, proslavio je svoj jubilarni, deseti broj u četvrtak 31. maja. Žurka je počela tačno u ponoć, a organizovana je u okviru festivala Mikser, koji u toku svog održavanja nudi najbolje edukativne i zabavne sadržaje Beograđanima. Ambijent žurke koju je “FAAR” organizovao u saradnji sa modnim studiom Click, definisala je lokacija. Naime, proslava je upriličena u verovatno najlepšoj beogradskoj zgradi – nekadašnjem Geozavodu, današnjoj Beogradskoj zadužbini.

Kako se “FAAR” bavi promocijom domaće kreativnosti i ekspanzijom popularnosti mode i umetnosti, ne čudi nas što je žurka bila sjajna. Mnoge gradske face, ljubitelji mode i umetnosti, okupili su se da proslave ovaj jubilej.
U srcu Savamale zabavljali su se sjajno obučeni i još bolje raspoloženi gosti. Nama nije ostalo ništa drugo osim da im poželimo srećan jubilej!

Slika 31 Modni zalogaj: FAAR proslavio deseti broj!

I mi modne magazine za trku imamo


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice