Brend H&M je okupio razne modne eksperte koji u kratkom klipu pričaju o trendovima za proletnju i letnju sezonu koja nam tek predstoji. Tako saznajemo da se, što se muške odeće tiče, sve vrti oko printa i boja. Inspiracija iz stila pedesetih će se ogledati u sakoima, majicama koje idu uz njih i šortsevima, dok se inspiracija iz uniformi ogleda kroz jakne i majice. Uglavnom će svi šetati mokasine, a plava i neutralne boje će dominirati. Preporučuje se da jednim komadom jarke boje osvežite čitavu kombinaciju.

Što se tiče ženske odeće, modni eksperti opisuju hit izgled kao moderni boho stil, kao i sofisticirani minimalizam. Za boho stil je ključno mnogo detalja i moderni, ali opušteni komadi. Za minimalizam se vežu slojevi i nežan izgled, kao i prozračni materijali. Svaku kombinaciju osvežite sa nakitom koji je miks vintidž i modernog stila. Boje na koje bi trebalo da obratite pažnju su neutralne, bela i crna, kao i crvena.


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

 

 

Editors choice