Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modni zalogaj: I Selena Gomez dizajnira za Adidas

Modni zalogaj: I Selena Gomez dizajnira za Adidas

Los Anđeles probudio se uz šašave jarkozelene postere i banere razapete po čitavom gradu. Glumica, pevačica i dizajnerka Selena Gomez (Selena Gomez), proslavila je sa grupom tinejdžera novo partnerstvo sa brendom Adidas NEO. Jarkozeleni posteri i baneri razapeti po čitavom Los Anđelesu, dali su do znanja da je Adidas dodelio mladoj glumici ulogu nove svetske ikone stila i gostujuće dizajnerke kroz trogodišnje partnerstvo, do kraja 2015. godine. Selena će dizajnirati kolekciju jesen/zima 2013, a ujedno će biti i zaštitno lice svih sezonskih kolekcija i pojavljivaće se u medijima, kao i u reklamnim kampanjama, od februara naredne godine.

162 Modni zalogaj: I Selena Gomez dizajnira za Adidas

Mlada dizajnerka Selena uživa u novoj ulozi

“Srećna sam zbog ovog partnerstva, jer NEO zaista brine o stilu, a ujedno se i zabavlja sa modom, tako da mi omogućava da budem svoja. To je nešto što mi je oduvek bilo veoma bitno, kao i mojim fanovima, da znaju da mogu da nađu svoj izraz dok nose odeću koju žele, a koja im je i udobna”, ushićeno je rekla Gomez.

Zainteresovani ovde mogu da vide kako Selena luduje na ulicama Los Anđelesa, gde imaju i priliku da se takmiče u kvizu. Ukoliko pobede dobijaju mogućnost da upoznaju Selenu u okviru NEO modnog događaja koji će biti održan u februaru naredne godine u Njujorku.

Izvor fotografija: agencija Headline


Marina Luković je novinarka koja za sebe kaže da je bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Minnie Mouse, svoje prijatelje i smejanje do suza. Veliki je optimista, a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je “Carpe Diem”, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice