Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modni zalogaj: John Wall i Adidas – novi partneri!

Modni zalogaj: John Wall i Adidas – novi partneri!

Poznati sportski brend  Adidas objavio je dugoročno partnerstvo sa zvezdom košarkaškog kluba ” Washington Wizards ” – Džonom Volom (John Wall). “ Osim toga što poseduje veliki talenat, njegova brzina, superiornost i posebnost u ovom sportu čine ga jednim od najuzbudljivijih mladih igračau igri “, smatra Lorens Norman (Lorens Norman) –potpredsednik Adidas globala za košarku. “ Uzbuđeni smo što ćemo sarađivati sa Džonom, sa kojim ćemo nastaviti da razvijamo inovativne proizvode, što će doprineti rastu našeg brenda i našeg poslovanja “, dodao je on.

Mladi košarkaš je izjavio da je uzbuđen, jer se uskoro vraća na teren i počinje novo partnerstvo saAdidasom koji je unapredio igru novim tehnologijama i stilom. ” Jedva čekam da budem deo svega toga! Uživao sam u saradnji sa brendom Reebok  i zahvalan sam na svemu što smo postigli u proteklih nekoliko godina “. Džon Vol je jedan od mladih igrača koji su se nedavno pridužili ovom brendu, kao deo NBA All-Rookie ekipe, kojoj pripadaju i Riki Rubio (Ricky Rubio) –  ” Minnesota Timberwolves “,  Kenet Ferid (Kenneth Faried) – ” Denver Nuggets ” , Iman Šumpert (Iman Shumpert) – ” New York Knicks “, Brendon Najt (Brandon Knight) – ” Detroit Pistons ” i Maršon Bruks (Marshon Brooks) –  ” Brooklyn Nets “.

120 Modni zalogaj: John Wall i Adidas – novi partneri!

Talentovani Džon

Izvori fotografija: headline.co.rs, bobleveronephotography.com


Marina Luković je novinarka koja za sebe kaže da je bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Minnie Mouse, svoje prijatelje i smejanje do suza. Veliki je optimista, a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je “Carpe Diem”, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice