5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modni zalogaj: Modeli kao pioni u reklami modne kuće Prada

Modni zalogaj: Modeli kao pioni u reklami modne kuće Prada

Reklamiranje jesenjih kolekcija je u jeku! Modne kuće se utrkuju koja će imati otkačeniju, glamurozniju ili skuplju reklamnu kampanju. Od luksuznog brenda Prada uvek se očekuje mnogo, jer kampanje ove modne kuće sve su samo ne obične i klasične. Tako je i sa ovom najnovijom, koja je okarakterisana kao “morbidna”!

slika 18 Modni zalogaj: Modeli kao pioni u reklami modne kuće Prada

Reklamne kampanje modne kuće Prada uvek su drugačije

Naime, modeli Ana Vijalicina (Анна Вьялицына) i Magdalena Fakovjak (Magdalena Frąckowiak) u reklami igraju šah. Ali ne običan šah, ne! Kako one pomeraju figure, tako se ostali modeli u reklami: Medison Hedrik (Madison Headrick), Vanesa Eksente (Vanessa Axente), Elza Lujendijk (Elza Luijendijk) i Isilin Stairo (Iselin Steiro) poput piona pokreću i međusobno bore! Prada je iznova nadmašila sebe, a mi smo se iznova zaljubili u originalne marketinške ideje ovog modnog giganta.

Izvor fotografija: fashionista.com


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Editors choice