Poznati modni brend Tommy Hilfiger, angažovao je simpatične glumice Dru Barimor (Drew Barrymore) i Šarlot Gejnsbur (Charlotte Gainsbourg) za promovisanje ograničene kolekcije predivne torbe. One su na interesantan način podelile uloge te je Dru uzela fotoaparat u ruke, a Šarlot je stala pred objektiv.

1 Modni zalogaj: Poznate glumice i Tommy Hilfiger

Opuštena atmosfera tokom snimanja

“Saradnja sa Dru je bila odlična! Vrlo je šarmantna, živahna i zabavna i donela je mnogo pozitivne energije na snimanje,” izjavila je Šarlot.

Ova kampanja je napravljena da bi se prikupio novac za dobrotvornu organizaciju “Breast Health International”, s kojom ova modna kuća sarađuje godinama unazad. Kolekcija torbi je u prodaji od juče i to po ceni od 299 dolara, a organizaciji će se odvajati po sto dolara.

Izvor fotografija: harpersbazaar.com.br, nstyle.pt


Marina Luković je novinarka koja za sebe kaže da je bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Minnie Mouse, svoje prijatelje i smejanje do suza. Veliki je optimista, a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je “Carpe Diem”, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice