Nadahnuće za novu liniju najpoznatije marke donjeg veša Victoria’s Secret jeste, ni manje ni više, nego novi roman autorke Erike Džejms (Erika Leonard James), “Pedeset nijansi – siva”.

Roman su okarakterisali kao šokantan, zavodljiv i neodoljiv – da li će iste osobine dobiti i devojke koje budu u prilici da kupe ovu novu liniju donjeg veša?

Linija se trenutno testira u laboratorijama u Francuskoj, da bi se utvrdilo da li ostavlja pozitivan utisak na “jači” pol. Kolekcija će biti u više nijansi “sive” boje i cilj joj je da istakne tajanstvenost i lepotu ženskog tela.

slika150siva Modni zalogaj: Victorias Secret donosi novu liniju veša

Pri pomisli da te ima neko drugi, osećam se kao da mi se okreće nož u mračnoj duši

Donji veš će se u prodavnicama pojaviti u februaru 2013. godine (tik pred Dan zaljubljenih), kada je najavljeno i da će biti objavljena imena glumaca koji će igrati Kristijana Greja (Christian Grey) i Anastaziju Stil (Anastasia Steele) u ekranizaciji romana.

slika250siva Modni zalogaj: Victorias Secret donosi novu liniju veša

Mnoge se nadaju da će jedan od ove dvojice dobiti glavnu ulogu

Da li ćete i vi nositi sivo ispod odeće?

Katarina je polaznica naše škole web-novinarstva


Katarina Mitrović studira prirodne nauke, a slobodno vreme troši na putovanja, umetnost, fotografiju, modu, knjige, filmove i diskusiju o istima. Želi da proputuje svet, uvek bude zaljubljena i da sazna što više zanimljivih činjenica i iskusi sve što život pruža i da to podeli sa svakim ko bi je saslušao. Omiljeni citat je od Oskara Wildea: “Većina ljudi je neko drugi. Njihova mišljenja su tuđa mišljenja, njihovi su životi mimikrija, njihove strasti citati”.

Editors choice