Modni zalogaj: Victoria’s Secret donosi novu liniju veša

Modni zalogaj: Victoria’s Secret donosi novu liniju veša

Nadahnuće za novu liniju najpoznatije marke donjeg veša Victoria’s Secret jeste, ni manje ni više, nego novi roman autorke Erike Džejms (Erika Leonard James), “Pedeset nijansi – siva”.

Roman su okarakterisali kao šokantan, zavodljiv i neodoljiv – da li će iste osobine dobiti i devojke koje budu u prilici da kupe ovu novu liniju donjeg veša?

Linija se trenutno testira u laboratorijama u Francuskoj, da bi se utvrdilo da li ostavlja pozitivan utisak na “jači” pol. Kolekcija će biti u više nijansi “sive” boje i cilj joj je da istakne tajanstvenost i lepotu ženskog tela.

slika150siva Modni zalogaj: Victorias Secret donosi novu liniju veša

Pri pomisli da te ima neko drugi, osećam se kao da mi se okreće nož u mračnoj duši

Donji veš će se u prodavnicama pojaviti u februaru 2013. godine (tik pred Dan zaljubljenih), kada je najavljeno i da će biti objavljena imena glumaca koji će igrati Kristijana Greja (Christian Grey) i Anastaziju Stil (Anastasia Steele) u ekranizaciji romana.

slika250siva Modni zalogaj: Victorias Secret donosi novu liniju veša

Mnoge se nadaju da će jedan od ove dvojice dobiti glavnu ulogu

Da li ćete i vi nositi sivo ispod odeće?

Katarina je polaznica naše škole web-novinarstva


Katarina Mitrović studira prirodne nauke, a slobodno vreme troši na putovanja, umetnost, fotografiju, modu, knjige, filmove i diskusiju o istima. Želi da proputuje svet, uvek bude zaljubljena i da sazna što više zanimljivih činjenica i iskusi sve što život pruža i da to podeli sa svakim ko bi je saslušao. Omiljeni citat je od Oskara Wildea: “Većina ljudi je neko drugi. Njihova mišljenja su tuđa mišljenja, njihovi su životi mimikrija, njihove strasti citati”.