Poznati modni brend H&M, često udružuje snage sa slavnim dizajnerima i iznenađuje nas predivnim kolekcijama. Nedavno je u Njujorku održana proslava kojom je obeležen početak saradnje luksuzne modne kuće Maison Martin Margiela i H&M, dok će nova kolekcija biti u prodavnicama već od 15. novembra. Dugo očekivani događaj čije je dešavanje bilo smešteno u istorijskoj zgradi, Beekman palati, odražavao je sam duh brenda Maison Martin Margiela.

254 Modni zalogaj: Žurka modne kuće H&M i Maison Martin Margiela

Kolekcija sadrži predivne modele, a fanovi će po pristupačnim cenama moći da nose odevne komade s potpisom francuske modne kuće

Mnoge poznate ličnosti su uveličale ovaj događaj, a jedna od njih je bila i glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker). “Ovo je veoma zanimljiva saradnja. Oni su misteriozni, intrigantni i ja sam veliki fan brenda Margiela već dugi niz godina. H&M je predstavio liniju i za muškarce i za žene tako da su ljudi u mogućnosti da imaju stvari od poznatih dizajnera. To čini luksuz pristupačnim skoro svima,” izjavila je zvezda serije “Seks i grad” (Sex and the City).

Izvori fotografija: blog.stylesight.com, lecitykitty.com


Marina Luković je novinarka koja za sebe kaže da je bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Minnie Mouse, svoje prijatelje i smejanje do suza. Veliki je optimista, a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je “Carpe Diem”, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice