Najbolja dizajnerka cipela

Titulu “Najbolja dizajnerka cipela” u Engleskoj je ponela Ket Mekoni (Kat Maconie). Dizajnerka je svoju prvu kolekciju lansirala 2009. godine. Do sada su u njenim kreacijama šetale zanosna Sijena Miler (Sienna Miller) i Eli Goulding (Ellie Goulding). Njena obuća se može kupiti u svim modim prestonicama i na popularnim online prodavnicama.

KatMaconiePortrait Modni zalogaji: Andrej Pejić kao mlada

Kat Maconie

Terry Richardson i Happy Socks

Poznati modni fotograf Teri Ričardson (Terry Richardson) je ostvario saradnju sa brendom Happy Socks. Švedski modni brend je čuven po kvalitetnim čarapama, a ne sumnjamo da će još većoj popularnosti doprineti i saradnja sa Terijem.

6happysocksterryri 2059533a Modni zalogaji: Andrej Pejić kao mlada

HAPPY SOCKS

Andrej Pejić za “OUT Magazine”

Andrej Pejić u novom izdanju – ni manje ni više nego kao mlada! Fotografije sa snimanja editorijala za “OUT Magazine” potpisuje Gevin Bond (Gavin Bond). Dovoljno je da pogledate novi editorijal i biće vam jasno zbog čega je Pejić jedan od najpopularnijih modela današnjice.

AndrejCover 2059001a Modni zalogaji: Andrej Pejić kao mlada

Andrej Pejić

Fiat, Gucci i J.Lo

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je snimila novu reklamu za  automobil Fiat 500 by Gucci. Reklamna kampanja nosi naziv “Elegance”, a J.Lo izgleda bolje nego ikada do sada.  Saradnja brenda Gucci, popularne zvezde i Fiat-a je više nego vredna pažnje. Dok uživate u kadrovima, da pomenemo i da cena automobila iznosi sitnih $23,500.

Dior i Karlie

“Les Rouges Or” je naziv nove Diorove praznične kampanje u kojoj glavnu ulogu ima jedna od najlepših modela današnjice Karli Klos (Karlie Kloss). Prazničnu beauty kolekciju je osmislio kreativni direktor Dior-a, Tjen (Tyen).

karlie kloss les rouges or1 Modni zalogaji: Andrej Pejić kao mlada

Oh Dior!


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice