Rijana + Emporio Armani = nova kolekcija u najavi

Nakon što se prethodna Rijanina (Rihanna) modna saradnja sa brendom Emporio Armani isplatila i bila vrlo uspešna, ona najavljuje novu kolekciju. Iako Rijanu obično viđamo u kreacijama koje više otkrivaju nego što pokrivaju, njena druga kolekcija će izgleda biti skromna, kao i prethodna. Tu su torbe sa njenom oznakom “R” ukrštene sa logom brenda Emporio Armani, kožna jakna, majice sa printovima i neprevaziđeni džins. Rijana je izjavila kako se nada da će nakon izlaska ove druge kolekcije krenuti u osvajanje modnog sveta pravom sopstvenom kolekcijom.

120 Modni zalogaji: Dior, Rihanna i Armani

Fanovi prve kolekcije već se raduju drugoj

Tom Kruz i manekenke

Poznati glumac Tom Kruz (Tom Cruise), pojavio se u sasvim neočekivanom izdanju na naslovnoj strani magazina “W”. Tom pozira sa sve ajlajnerom i bez majice pokazujući svoje nove tetovaže, a obgrlile su ga supermodeli Edita Vilkevičjute (Edita Vilkeviciute) i Ebi Li Keršo (Abbey Lee Kershaw). Naravno, Tom inače ne krije tetovažu pištolja na rebrima i ne nosi ajlajner, ali sve je ovo radi promovisanja nove buntovničke uloge u filmu “Rock of Ages”.

215 Modni zalogaji: Dior, Rihanna i Armani

Kako Vam se sviđa Tom u ovakvom izdanju?

Dior snimio kampanju u Versajskom dvorcu

Reklamna kampanja za Diorovu kolekciju za predstojeću jesen i zimu nas je dovela do magičnog Versajskog dvorca, gde nas dočekuje manekenka Darija Strokous (Daria Strokous). Dok ona pozira u “Galeriji ogledala”, pridružuju joj se još dve manekenke. Sada već nismo sigurni sa li da gledamo u luksuzni enterijer i veličanstvene vrtove koji okružuju dvorac, ili u elegantne kreacije koje modeli nose. Za ovu fantastičnu kampanju zaslužan je već dobro poznati dvojac – Ines Van Lamsvird i Vinud Matadin (Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin).

Mala Neva kreće maminim stopama

Šestogodišnja kćerka prelepe ruske manekenke Natalije Vodijanove (Natalia Vodianova), Neva, pozira u crvenoj haljinici za reklamnu kampanju brenda Caramel Baby and Child. Neva je već pozirala sa mamom u nekoliko editorijala u “Vogue”-u. Crvena haljinica je specijalno napravljena za Natalijinu dobrotvornu organizaciju “Naked Heart Foundation”.

314 Modni zalogaji: Dior, Rihanna i Armani

Neva pozira kako bi podržala maminu organizaciju


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Editors choice