5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modni zalogaji: Kraj burne modne godine!

Modni zalogaji: Kraj burne modne godine!

Onlajn kupovina pod dejstvom alkohola?

Sajtovi koji omogućavaju kupovinu preko interneta veoma se raduju pijanim kupcima! Naime, neko kada popije ode da đuska, neko da se muva a neko da kupuje! Jedna devojka povezala je svoj nalog na sajtu Amazon sa svojim telefonom i pod dejstvom alkohola kupila mnoštvo krpica i dodataka za telefon! Jedan momak kupio je motocikl vredan 10 hiljada dolara! Kad pijem – ne vozim… i ne kupujem!

Slika 115 Modni zalogaji: Kraj burne modne godine!

Dalje čašicu od rafova!

Kejt diktira trendove!

Da, da, znamo, ovo nije nikakva novost. Buduća princeza Kejt (Kate Middleton) uspela je u godini iza nas da natera ljubiteljke visoke mode da polude za Zarom! Ova žena uspela je pojedinim brendovima da podigne prodaju za čitavih 10 miliona funti! Možemo samo da pretpostavimo koliko joj modnih marki svakodnevno šalje svoje kolekcije uz molbe da ih obuče!

Slika 216 Modni zalogaji: Kraj burne modne godine!

Prava pravcata princeza iz bajke

Modnim urednicima ponestaje ideja i budžeta!

Ponekad se zapitamo šta se to u svetu mode dešava?! Naslovnica magazina “Vogue“ na kojoj je Kejt Mos (Kate Moss), iz juna 2010. godine je reciklirana! Naime, magazin “Madison“ u australijskom izdanju ima potpuno istu naslovnicu za novi broj. Ovo nije prvi put da Kejtine naslovnice budu pozajmljivane. Jedan novogodišnji savet za modne urednike: molimo vas i kumimo, vratite nam originalnost i kreativnost u kojoj svi toliko uživamo!

Slika 315 Modni zalogaji: Kraj burne modne godine!

Sramota modnog sveta!

Kanje se seli u London!

Novopečeni dizajner Kanje Vest (Kanye West) odlučio je da, posle loše primljene prve kolekcije, svoj modni rad nastavi u prestonici mode – Londonu. Sledeća revija njegovog brenda biće u Parizu u martu. Nadamo se da će ga London inspirisati i držimo mu palčeve!

Slika 412 Modni zalogaji: Kraj burne modne godine!

Podrška za Kanjea i nastavak rada koji se nama dopao

Ljubitelji mode žele odgovore!

Godina koja će uskoro biti iza nas, bila je burna u svakoj sferi, pa i u modnoj. Zbog toga, sajt Fashionista postavio je 10 modni pitanja iz ove godine na koja svi želimo odgovore! Neka od njih su: gde je nestala guza Pipe Midlton (Pippa Middleton), ko će zameniti Galijana (John Galliano), i da li će porodici Kardašijan (Cardashian) konačno isteći rok trajanja? Kompletnu listu najvrelijih pitanja možete naći na ovoj adresi.


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice