5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modni zalogaji: Novi parfem, tramvaji i kopiranje

Modni zalogaji: Novi parfem, tramvaji i kopiranje

Kristijan Lakroa i novi projekat

Nakon što se oprobao kao ilustrator bajki, dizajner Kristijan Lakroa (Christian Lacroix) se našao u još jednom projektu izvan modnog sveta. Čak 28 tramvaja u francuskom gradu Montepiljeu krasiće ilustracije ovog dizajnera, koji je bio inspirisan vatrom i vodom. Tramvaje će krasiti i kaleidoskopske ptice i cveće. Ovaj projekat uvođenja novih tramvaja je ukupno koštao oko 530 miliona evra.

139 Modni zalogaji: Novi parfem, tramvaji i kopiranje

Stanovnici Montepiljea se od ponedeljka voze ovim fensi tramvajima

Džesika Simpson krade ideje od najboljih

Jedan od najnovijih modela iz kolekcije cipela pevačice Džesike Simpson (Jessica Simpson) neverovatno liči na model “Staratata” iz kolekcije cipela Christian Louboutin, koje su rasprodate još 2010. godine kada su i predstavljene. Jedina razlika je u tome što Džesikina verzija košta $98, a Louboutin cipele koštaju čak $995. S obzirom na to da proslavljeni dizajner već ima iskustva sa plagijatorima, ne verujemo da će se ovo dobro završiti po Džesiku.

236 Modni zalogaji: Novi parfem, tramvaji i kopiranje

Džesikin model makar nema čuveni crveni đon

Sada je zvanično!

Dugo smo se pitali ko će da zameni Džona Galijana (John Galliano) na mestu kreativnog direktora u modnoj kući Dior. Nakon što se šuškalo da će to možda biti Mark Džejkobs (Marc Jacobs) ili čak Alber Elbaz (Alber Elbaz), sada je zvanično – Galijana zamenjuje belgijski dizajner Raf Sajmons (Raf Simons). Raf je u februaru ove godine napustio mesto kreativnog direktora u modnoj kući Jil Sander. Napuštanje ove pozicije je bilo vrlo emotivno, kako za Rafa, tako i za manekenke, što smo i videli na njegovoj poslednjoj reviji za ovaj brend pre nekoliko meseci. Ostaje samo da dočekamo jul i predstavljanje prve Rafove revije za Dior, i to zimske haute couture kolekcije, pa da procenimo da li je Dior napravio dobar izbor.

328 Modni zalogaji: Novi parfem, tramvaji i kopiranje

Sve čestitke i srećno na novoj poziciji, Raf

Novi parfem Marka Džejkobsa

Pored parfema “Daisy” i “Lola”, Mark Džejkobs će u julu predstaviti svoj novi parfem pod nazivom “Dot”. Vanila, bobice, pomorandžin cvet i jasmin, samo su neki od sastojaka novog parfema čiji miris dizajner opisuje kao “živahan i dražestan”. Sve je to spakovano u jednu prilično slatku bočicu koja je inspirisana bubamarinim tačkicama.

 

426 Modni zalogaji: Novi parfem, tramvaji i kopiranje

Parfem “Dot" u prodavnice dolazi u julu


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Editors choice