Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN

Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN

Jump INN Hotel Beograd se nalazi u srcu starog Beograda, kvartu Savamala, koji je novi centar umetnosti, dizajna, kulture, gastronomije, noćnog provoda i hedonizma na beogradski način. Zahvaljujući viziji najbogatijih i najuglednijih trgovaca i preduzimača, kao što su bili Luka Ćelović, Rista Paranos, Mihailo Miljković i mnogi drugi koji su želeli da donesu evropski duh u svoju zemlju, krajem XIX veka i početkom XX u kvartu Savamala oko Karađorđeve ulice počinje modernizacija i gradnja zgrada i objekata različitih namena. Izaberite sobu koja odgovara baš vama. Jump Inn Hotel ima 49 soba.

Sobe su zamišljene tako da zadovolje vaše visoke standarde i da odgovaraju različitim ukusima i potrebama. Komfor je postignut specijalno dizajniranim detaljima i kombinacijom savremenog i stilskog nameštaja. Sve sobe poseduju Smart TV sa integrisanom Wi-Fi konekcijom i mogućnošću povezivanja kompjutera, tableta, mobilnog telefona ili foto-aparata, kao i direktne komunikacije sa gostom, tako da u svakom trenutku možete da pogledate stanje na svom hotelskom računu. Takođe, na raspolaganju su besplatan Wi-FI, telefon, privatni sef, mini bar i kompletno opremljeno kupatilo.

U društvu atletičara i atletskih motiva sa slike, osvežite se uz sveže ceđeni sok, čaj, kafu ili koktel u aperitiv baru. Ako ste gladni, pronađite svoj izbor u restoranu nacionalne i internacionalne kuhinje koja domaćinski pruža užitak za svačiji ukus.

hotel jump inn belograd apartman Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd conference room sala Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd conference room Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd kupatilo Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd sala Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd soba apartman Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd soba Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd spavaca soba Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd tapete Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN hotel jump inn belograd Moj omiljen hotel u Beogradu: Jump INN

Posetite njihov zvaničan sajt i Facebook.

Editors choice