Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Moj seksi frajer: Smeta mi što je debeo

Moj seksi frajer: Smeta mi što je debeo

Ako ste ga upoznali i zavoleli debelog, velike su šanse da će takav i ostati. Debeli muškarci, kao i žene, uvek žele da smršaju, razmišljaju o tome kako bi bolje izgledali, kako bi im bolje stajala garderoba i kako bi lakše vezivali pertle. A tek šta bi sve drugo lakše i bolje radili, da nisu debeli!

Ako je bio debeo kad ste počeli, verovatno zna da ga volite i želite bez obzira na salo i ograničene performanse, pa će lagodno i dalje biti debeo. Pritom ne mislim na višak od desetak, petnaest kilograma, nego na gabarite koji prelaze okrugle cifre.

34d5ce750bbaf27054894869baf8077c Moj seksi frajer: Smeta mi što je debeo

Ima debelih ljudi koji su vrlo živahni i pokretljivi, kao loptice skočice, koji svoje kilograme nose kao da ih baš ništa ne opterećuje, osećaju se seksi i puni samopouzdanja.

Može li neko zadovoljno i opušteno da gaji salce, danas kad se debljina tretira kao bolest? Sa dovoljno integriteta sve se može. Međutim, debljina je posledica ždranja i nedostatka fizičke aktivnosti, salo opterećuje rad našeg organizma, opasnost od bolesti krvnih sudova se povećava i – salo ružno izgleda, a to je valjda najneprihvatljivije.

Taj strogi zahtev lepote odnosi se pre svega na žene. Retko ćete videti atletski građenog i zategnutog dasu kako šeta debeljucu, a vrlo često ćete sresti debeljka, čiju vitku lepoticu u prvi mah i ne pimetite od njegovog stomaka.

Da li to znači da je ženama muški izgled manje važan nego sopstveni? Da od muškarca zahtevaju suštinsku, a ne formalnu muževnost? A pritom, od sebe zahtevaju sve, odnosno, prihvataju sve zahteve koje društvo nameće ženi.

Nekulturno je da je žena debela i takva nema prava na seksualnost, poruka je savremenog društva.

Takva poruka se ne šalje debelim muškarcima.

Ali šta se dešava ako je njihovoj lepotici dosadilo njihovo ždranje i one dve tri poze koje mogu da izvedu u krevetu, a da ne pocrvene i zadišu se kao da će ih strefiti kap?

Šta kad ona insistira da se on dovede u red? Jer se ugojio i ona to više neće da toleriše, ili jer se brine za njegovo zdravlje i zaista bi ga više cenila kad bi pokazao malo samodiscipline i rešenosti. Jer je shvatila da je počela da gleda okolo i da balavi na neke veoma zgodne komade, pitajući se kakav bi seks bio sa njima?

Kad poželimo promene, to su one koje će nam poboljšati kvalitet života. Kad te promene treba da izvede naš muškarac, tako što će da drži dijetu i da vežba, nastaje haos.

Jer on se ljuti. Nemate prava da to tražite od njega. On će da poradi na svom izgledu i zdravlju ako on to hoće. Pod vašim pritiskom neće ništa, zainat.

800e0cd38febaad015b71f8a6343e904 Moj seksi frajer: Smeta mi što je debeo

Zavisnost od hrane je kao i svaka druga zavisnost. Ne možete nekome oduzeti hranu, a da mu ne ponudite ništa zauzvrat. I ne možete ga naterati da drži dijetu, ako on sam ne uviđa da je pred njim izazov na koji treba da odgovori, zbog sopstvene dobrobiti.

Pritisak vašeg nezadovoljstva biće kontraproduktivan.

Možete da mu pružite podršku tek kad reši da se dotera.

Izvor fotografija: pinterest.com

Aleksina Đorđević

Editors choice