5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Molba za Marka Cukerberga

Molba za Marka Cukerberga

Dragi Mark (Mark),

Molila bih te da, pored Like, Comment i Share, uvedeš i sledeće dugmiće: Povraća mi se, Gadi mi se, Share ako misliš da je ovaj status glup, Comment ako misliš da je osoba čiji je status fejk, a njen život puka laž…

Od mene bi Gadi mi se dobili:

Ljubavni statusi! Jeste li sigurne (pošto su obično žene te koje stavljaju ovakve statuse) da je ovo najbolji način da iskažete ljubav? Pretpostavljam da se posle objavljivanja takvog statusa, partner, ako je iole normalan, zapita zašto je u vezi s takvom lujkom. Posebna poslastica takvih “javnih” riba jeste to što iza kulisa dragima zagorčavaju život ljubomorisanjem, zanovetanjem i ostalim ženskim gluparijama. Ali u virtuelnom prostoru očito je važnije da drugi misle da im je sjajno u vezi!

Povraća mi se:

Ovakvo karakterisanje dobijaju statusi i fotke mladih majki i sveže udatih. Uverena sam da se većina tih ženica udaje jednim delom i zbog dobrog albuma na Facebooku. Prvo idu fotke u sobi sa “najboljim” drugaricama koje nisu videle od detinjstva, pa sa rodbinom koju prvi put sreću, pa torta pod naslovom “moja ima više spratova od tvoje”. A tek bidermajeri?! Kao da je najveća životna radost i sreća naći lep bidermajer za “najlepši dan u životu”. Ako vam je seks te noći sličan prskalicama i vatrometima što zabadate u te torte, nemam ništa protiv. To je dobar znak da će vam brak biti zanimljiv.

Share ako misliš da je ovaj status glup:

Navijački na prvom mestu. Odmah iza slede oni kojima objašnjavate u kom trenutku piškite, gde se tačno nalazite, koji vam je po redu zalogaj. Zatim, “Diplomirao sam”, “Danas sam postao master…”. Kao i “Noćas je prštalo”, a lično sam je videla u gradu kako se smara za šankom. I ovde dolazimo do srži lagarija: navijačke statuse stavljaju oni koji nemaju pojma o sportu, al’ je kul ako si žena i pratiš fucu (još ako voliš kučiće i decu, odlična si prilika), akademske stavljaju oni što su razvukli studije na 10 godina ili oni sa privatnih fakulteta, a o super provodima pišu oni koji se nikad nisu super proveli. Najbolje je kad o super provodima pišu direktno iz izlaska, sa telefona.

Comment ako misliš da je osoba čiji je status fejk, a njen život puka laž na neki način sam opisuje zašto je veoma neophodan.

E pa, dragi Mark, ako Boga znaš, menjaj ove opcije kad već sa svešću mladih ne može ništa da se učini!


Vana Vi – Miris divlje trešnje je podseća na blud.

Editors choice