Kada kreativni ljudi u sebi zadrže dašak vremena iz svog detinjstva, onda je pred nama lepršava kolekcija namenjena najmlađima. Pogledajte kako izgleda kolekcija za sezonu proleće/leto 2011. godine.

236 Monnalisa kolekcija za kreativne dečake i devojčice

Na prvi pogled sajt ovog brenda oduzima dah, budi najtananija osećanja i sećanja na detinjstvo. Možda zato što najveći uticaj na Monnalisa odeću za decu imaju slike, muzika, film, knjige i drugi vidovi kreativnog izražavanja. Kolekcija pokušava da ostvari snove najmlađih.

Teško je pobrojati inspiracije i teme koje su zauzele mesto u ovoj kolekciji, a najbolja ilustracija su video zapisi sa modnih revija za sezonu proleće/leto 2011.

Fotografije koje su nama najviše privukle pažnju su predivne letnje haljinice namenjene devojčicama, napravljene od kontrasnih materijala, printova i šara.

423 Monnalisa kolekcija za kreativne dečake i devojčice 524 Monnalisa kolekcija za kreativne dečake i devojčice 621 Monnalisa kolekcija za kreativne dečake i devojčice 719 Monnalisa kolekcija za kreativne dečake i devojčice
Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice