Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Možemo li biti (samo) prijatelji?

Možemo li biti (samo) prijatelji?

1/4

(Ona) Nekad zaista nije lako odrediti prirodu odnosa između dve osobe: treba uzeti u obzir u čemu se razlikujete, slažete, dopunjujete, u čemu uživate. A kada se tu umeša i to da možete da uživate jedno u drugom, naizgled jasna slika odnosa postaje zbunjujuća mešavina svih nijansi osećanja, potreba i pitanja.

(On) U prvom trenutku, kada upoznamo devojku, u muškoj glavi sve je prilično jasno – ako nas privlači, ako je lepa (i pametna), izbor je očigledan – to je naša sledeća devojka. Pa, bar ćemo se potruditi da bude tako…

Slika 140 Možemo li biti (samo) prijatelji?

Da li je prijateljstvo uopšte moguće?

(Ona) Verovatno se svi odnosi zasnivaju na nekom obliku privlačnosti i moguće je da je ponekad zaista teško razgraničiti kakva je priroda te privlačnosti. Svi mi u nekom momentu razmotrimo koga bismo najradije, pod kojim okolnostima… usrećili. Međutim, i kada znamo ko je u pitanju i šta tačno želimo sa tom osobom, tu tek nastaje zbrka. Ostaje pitanje šta taj neko želi od nas. Da li će biti spreman/na da se upusti u nešto novo i uzbudljivo sa nama ili će nas jednostavno smestiti u fioku prijateljstva, dolazeći nam samo kad im treba rame za plakanje? I ako zaista do toga dođe, da li rizikovati prvim korakom ili jednostavno biti zahvalan što smo u blizini te osobe, kao dobri mali otirač.

(On) Obično su devojke te koje nas smeštaju u fioke. Nađite mi muškarca koji za prijatelja ima fantastičnu devojku i time je zadovoljan. Možda je to samo taktika i čeka pravi trenutak. Možda će lagati sebe da želi to, jer nema hrabrosti da učini nešto više. Ali budite sigurni, nema šanse da od nje želi samo prijateljstvo.

Editors choice