Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Mozgu, kurvo jedna: Ne bih te više zadržavala

Mozgu, kurvo jedna: Ne bih te više zadržavala

Obrni-okreni, ja opet u mislima do tebe dođem. A zaista ne znam šta više da uradim po tom pitanju. Imala sam ih pre tebe, imala sam ih i posle, imala sam kraće, ali jače nazoviljubavi, zašto baš tebi?! Ne, nisi neodoljiv, niti nešto posebno lep, čak si mi i poružneo otkad si previše smršao. Čujem dugo si sa nekom vršnjakinjom, drago mi je, ali jadna i ona, i dalje se sećam da si hteo da je varaš, da sam ja htela bila bi prevarena, ništa novo. E, sad bih ti možda i dozvolila, to neće govoriti o meni, s obzirom na to da sam ja čista i sama, ali govori o tebi. Dozvolila bih ti, ali verovatno ne zbog “nedajbozeljubavineke” osećaja ili tako nešto, već ne znam ni ja zbog čega, biće da su sujeta i ego u pitanju. Žensko k’o žensko, treba nam hraniti ego, a pogotovo kada se zapadne u stanje mirovanja, u kome sam trenutno, ta hrana dođe kao mali elektrošok. Mada, ne znam da li bi me prodrmao i tad kao pre dve, tri godine.

Nismo isti, nismo oni stari, ali ‘ajde bar bih imala čime da okupiram misli tog dana.

Mi žene smo čudo, i dalje se mislim, zašto to?!

fotografija Mozgu, kurvo jedna: Ne bih te više zadržavala

Znaš, prevazišla sam te baš, nekad se uplašim da li sam zaista, ali onda shvatim da nema onih žmaraca i ushićenja dugo, prođe me brzo taj strah, jer shvatim da jesam stvarno. Povratak na tebe gledam samo i isključivo kao potrebu za gorepomenutom hranom. A možda zato što smo mi imali neki odnos čudan, specifičan, najduži u mom dosadašnjem iskustvu, a i nekako smo mi uvek bili mi… Uvek kad smo hteli i potrefili se bili smo dostupni jedno drugom, i znala sam da si ti uvek tu, neizlečivi švaler i baron, i ja sam tu ako nisam u nekoj vezi. Kako se poslednjih godina i ne “potrefljujemo”, pomaže mi da te prevaziđem i uspem da izađem iz te priče bez gorkog ukusa u ustima. Tvoji loši potezi, a i novi ljudi u mom životu, takođe pomažu.

Jesam ti ja rekla zbogom, i čak ti mahnula u glavi, i verujem da poigravanje s tobom ne bi ništa značilo, osim da malo usnama i ostalim delovima tela zadam trening, da ne ispadnu iz forme. Čekam dan kad ću početi nekom novom da se vraćam, nekome ko će malo više zaslužiti da mu se vraćam.

Sasvim mi je jasno da mi žene moramo uvek nekome da se vraćamo, ne mora da ima dug staž kao ti, samo nek nisi ti, u mom slučaju.

Gotivim ja tebe i posle svega, iako mislim da sam jedna od retkih. Stvarno te gotivim i neka smo imali to što smo imali, i dobro je što nismo imali nešto više. Verovato je tako bolje za oboje, ali sada je zaista vreme da i glavu napustiš.

Hvala, zbogom.

Anđelka Popadić 

Editors choice