Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Mozgu, kurvo jedna: Zadovoljstvo bez muškarca

Mozgu, kurvo jedna: Zadovoljstvo bez muškarca

Tako, dođu dani kada shvatiš da ima istine u onome da treba prvo sklopiti vezu sam sa sobom, pa onda sa drugima. Težak je to zadatak i dosta vremena treba da se reši, ali kada uspeš ili budeš na dobrom putu ka tome, lep je osećaj. Let bez krila, osmeh bez razloga, zadovoljstvo bez muškarca, lep osećaj.

Ti i samo ti.

Dođeš do toga da shvatiš da si srećan čovek, uspela si, a onda klupko krene da se odmotava i počneš neke stvari da privlačiš. Dešava ti se ono što ti treba, nekad ne uvek ono što tražiš, ako se i to poklopi ti treba da slaviš, uspela si u životu. Bilo dobro ili loše ne bi ti se desilo da nisi nečim privukla ili da nisi sposobna da to podneseš i naučiš nešto. Dolazimo do trenutka kada želiš tu svoju sreću da upotpuniš sa nekim, podeliš, ali život šalje pogrešne likove. Prođu praznici, sama si, dođe i tvoj rođendan ti opet sama, sad će leto, gle čuda, opet sama. Tu su oni, ali nisu tu. Zavisi kako na to gledaš. Tu su da te vide kao seksualni objekat možda?! Neka ih, kad su već tu.

Neka nahrane malo svoj, a i tvoj ego, da te nauče nešto, u najgorem slučaju, šta ti ne treba. Želiš da pobegneš, ali ne da život. Tada tvoja snaga i izdržljivost stupaju na scenu.

Istraj u svojoj ličnoj sreći.

fotografija 1 zadovoljstvobezmuskaraca Mozgu, kurvo jedna: Zadovoljstvo bez muškarca

Nauči da vladaš situacijom, prepusti se osećanju, koje god da je, nauči nešto. Očvrsni toliko da ostaneš dosledna sebi i svojim principima, ali opusti se dovoljno da ti bude lepo. Ništa se ne dešava bez razloga, ako još uvek ne vidiš poentu svega toga, nije dovoljno dugo to nešto u tvom životu. Daj vremena vremenu da ti pokaže poentu. Ne očekuj previše, i ne nadaj se čudima, ali veruj da sve i svako imaju neki zadatak. Strpljen-spasen! Ne preleći životne prilike, sve što dobiješ ispoštuj, jer je možda baš to odskočna daska za nešto veliko, a nećeš saznati ako ne sačekaš. Budi smela, seksi, nepredvidiva, ali pametna. Koliko god mi devojke ne želimo ovo da čujemo, život jeste igra, sa sve muškarcem na čelu. Muškarci igraju igre, svako u stvari neku svoju igru igra, a na nama je ili da zaigramo i mi ili da pustimo da nas vrte i igraju sa nama. Možda ne znaš pravila, ali niko nije rođen naučen, a i složićeš se, uzbudljivije je kad ih sama krojiš i neizvesno čekaš rezultat. Možda ne ispadne dobro na kraju, a možda ispadne i bolje od očekivanog.

Ne znaš dok ne probaš.

Pokušaj da ojačaš psihu, dogovori se sama sa sobom šta od koga želiš da dobiješ i koliko kome želiš da pružiš, posle toga neka zabava počne.

Budi domaćin, a ne gost sopstvene zabave.

Anđelka Popadić

Editors choice