Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je nova mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana, popularna “LA NUIT DES PUBLIVORES”!

Sava Centar će 22. decembra, od 20:30 h će biti mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu najnovijih reklama koje i ove godine stižu  iz najčuvenije reklamoteke – Jean Marie Boursicot.

Tema 13. beogradske mt:s Noći Reklamoždera je Midnight Madness – svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju. Spektakl koji je miks košarke, uličnog basketa, muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija. Specijalni gost biće najpoznatija svetska zvezda u zakucavanju, kanadski “dunker” – Džastin Darlington (Justin Darlington), koji će publici prirediti neviđeni spektakl.

Top 30 Naj domacih reklama 2012.1 mt:s Noć Reklamoždera 2012.

Glasaj i ti

Tokom večeri, biće uručeno i nekoliko prestižnih priznanja, od kojih je najznačajnije “Brend Srbija” – nagrada za promociju naše zemlje u svetu. Ime dobitnika ćemo saznati na samoj večeri, a nagradu će i ove godine uručiti generalni pokrovitelj, kompanija mt:s!

Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružićemo tradicionalnim glasanjem za najpopularniju domaću reklamu u 2012. godini.

Prošlogodišnji pobednik: Državna Lutrija Srbije – Sastanak sa srećom.

A koja reklama će biti pobednik 2012?

Dragi Reklamožderi glasajte na sajtu. Glasanje je počelo 26.11.2012.

Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova saznaćemo 22. decembra u Sava Centru!

Cena ulaznice: 700 din

Prodaja karata na blagajni Sava Centra.

Editors choice