5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Muškarci i komplimenti

Muškarci i komplimenti

1/3

Sve mi se osećamo posebno i drugačije kada muškarac pohvali naš izgled, osmeh ili neki od naših gestova. Još ako je to “baš taj lik”, sve pohvale stavljamo na kvadrat. Ali, koliko smo zaista i sigurne u istinitost tih hvala?

Čini mi se da je sa komplimentima koje muškarac upućuje ženi, stvar diferencijalno različita nego što je to slučaj sa onim koje žena daje ženi. Makar u našem shvatanju. Kada naš izgled pohvali žena, obično ga prihvatimo sa dozom rezerve. Ali kada to uradi muškarac – skroz se istopimo! Bar na prvu. Kada kasnije krenemo u dublju analizu i razgovor koji smo vodile sa dotičnim, onda ili potvrđujemo prvobitno mišljenje da smo zaista lepo izgledale, ili… Kontamo da je to njemu bio lakši način da nam lepo upakovano kaže nešto drugo.

SLIKA 16 Muškarci i komplimenti

Da, mislim da si lepa!

Mada, mislim da je sa muškarcima to jednostavno. Njih ili privučete ili ne, ili im izazovete pažnju ili vas ne konstatuju. Ne mogu da kažem da znam kako muškarci razmišljaju, mogu samo da pretpostavim. A pretpostavljam da je njima, na skali od jedan do deset, fizički izgled jedna jaka osmica. I mislim da su svi komplimenti koji nam oni upute na račun toga, iskreni. Dopalo mu se vaše izdanje, i to je to. Nema ništa dublje tu.

Editors choice