Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Da li smo glupe kad ne primećujemo da mu je samo do seksa

Da li smo glupe kad ne primećujemo da mu je samo do seksa

1/3

Ponekad smo glupe. Zato što toliko želimo da se zaista događa ono što se kao događa, mada nam je sve sumnjivo. I, da ne kvarimo sebi uživanje, koje će, svesne smo, potrajati neko vreme, a onda će svakako biti pokvareno, postanemo glupe. Ignorišemo znake, iako ih primećujemo. Odbacujemo logično razmišljanje iako ne možemo da mu umaknemo. Verujemo prijatnim rečima, iako one njemu očigledno ne znače isto što i nama. Tako smo odabrale, da bismo imale opravdanje za osećanja koja su nas obuzela i kojih ne želimo da se odreknemo, iako nam je jasno da to nikuda ne vodi.

Dakle, nismo mi glupe, osim kad hoćemo da budemo glupe. Ali to nije zdravo – ni kratkoročno, ni dugoročno. Ne moramo da odustajemo od uživanja, iako smo sigurne da je on sa nama samo zbog seksa. Niko nas ne sprečava da uživamo i u svojim osećanjima i u seksu, ako preuzmemo odgovornost za to.

Viđate se samo noću

Preko dana nemate nikakvu komunikaciju. Nema poruka, razgovora, ničega. Ali, eto njega u sitne sate, taman kad ste počele da se pitate hoće li se javiti. Jednostavno je dogovoriti se sa njim, on ne odugovlači, jer tačno zna šta hoće – da provede sat ili dva sa vama u krevetu. On se ponaša kao nežan i zaljubljen ljubavnik, ali to je zato što zna šta žene vole i što mu nije teško da vam to pruži, da biste bile opuštene i raspoložene. Ipak, nije on potpuno fejk. Nikada vam nije ni rekao da vas voli, zar ne? Pa, to što se zaljubljujete u njegovo ljubavničko umeće, a verovatno i u njegovu intrigantnu nedostupnost, odnosno dostupnost, deo je one gluposti koju ste same odabrale. Nemojte da vam to kvari uživanje.

muskarci i seks Da li smo glupe kad ne primećujemo da mu je samo do seksa

Editors choice