Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

6 dokaza da te stvarno voli

6 dokaza da te stvarno voli

1/3

Ono kako se osećate pored njega i ono što on čini da se dobro osećate. Kad nekoga volite, želite da bude srećan i zadovoljan i da vi budete važan deo njegove sreće i zadovoljstva, jer je to takođe vaša sreća i zadovoljstvo. Svako ko nastoji da iskaže ljubav i da usreći svog partnera, neminovno i sam postaje srećniji. A i bolji čovek.

Raduje vas

Osim što se obradujete kad ga vidite, jer njegovo fizičko prisustvo izaziva spontano osećanje radosti, on nastoji da vas obraduje u raznim prilikama. Razmišlja o tome, isto kao što hvata trenutke i prilagođava im se. Poznaje vas i voli vas i – voli da vas vidi srećne i radosne. To ne znači da će nastojati po svaku cenu da vas oraspoloži, jer ne voli da vas gleda tužne i utučene, nego da uživa da vas raduje.

Izaziva vas

Izaziva vas da budete svoji, da se zalažete za svoj stav i da poštujete sebe, ne odustajući od sebe. Pruža vam izazov, tako što postavlja zahteve i podiže standarde, unosi promene i uopšte, život sa njim je mnogo češće zahtevan i izazovan, nego ukolotečen i neuznemiren. Ljubav je dinamična i zahteva stalnu promenu, stalnu budnost i svesnost. Ljubav je kad živite usred kovitlaca realnosti.

  6 dokaza da te stvarno voli

Editors choice