Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Muški ideali: Tajanstvena žena

Muški ideali: Tajanstvena žena

1/2

Odrasli muškarci, ozbiljni, šarmantni, koji deluju kao da znaju o čemu govore, umeju da izjave kako je ipak potrebno da ponešto ostane tajanstveno, kako žena treba da bude misterija koja se nikada ne razotkriva potpuno i takve budalaštine u tom smislu.

Oni to govore zato što su muškarci. A ne zato što su odrasli, ozbiljni i šarmantni. Valjda se podrazumeva da svaka prava žena treba da zna da je muškarac derište koje je fascinirano svojom novom igračkom, sve dok je ne rastavi na sve delove, utvrdi kako ona funkcioniše i zatim izgubi interesovanje, pa je ostavi onako rasklopljenu da skuplja prašinu. Ili je sklopi i spakuje među svoje trofeje, usmerivši pažnju i interesovanje na sledeću novu igračku.

Dok žena voli svoj stari telefon i nerado se privikava na novi, zato što je ovom prethodnom crkla baterija, a više ne proizvode taj model, pa ne može da je zameni, muškarac će svake godine kupovati telefon. Jer su stalno sve bolji, sve napredniji, imaju sve više funkcija… i jer su novi. Tek treba da se izvade iz kutije, da im se skine folija i da se provali gde su opcije na koje je navikao, a kako rade one nove, koje tek treba da upozna. On se zaljubljuje u svoj novi telefon, kao što se zaljubljuje i u ženu, koja mu je tajanstvena, zavodljiva i još uvek nepoznata.

188 Muški ideali: Tajanstvena žena

Dakle, da bi derište ostalo zainteresovano za svoju igračku, ona mora stalno da mu drži pažnju. Kao računar, koji može da se budži i nadograđuje, da podržava nove programe i igrice. Naročito igrice.

Oni zapravo maštaju o neprekidno novoj igrački, o fatalnoj ženi sa hiljadu lica, koja će ih uvek iznenađivati i fascinirati.

Večita tajanstvena ljubavnica, za koju su u jednom trenutku sigurni da je kraljica njihovog života, u sledećem veruju da je nekakva amazonka i divljakuša od koje imaju razloga da se pričuvaju, a onda otkriju da ume da pravi super palačinke, da vozi supermobil, skače iz aviona, skija na vodi i da je u stvari dvostruki špijun. A onda im odigra trbušni ples, pa zbog tog aspekta njene ličnosti oblikovanog u haremu, zaborave na sve ostale.

Editors choice