5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Must have: Suknja koja stoji svakome

Must have: Suknja koja stoji svakome

Devojke su večito u potrazi za suknjom koja bi im pristajala i kad se ugoje koji kilogram. Pošto je obično njihova potraga bezuspešna, mi smo odlučili predstaviti vam kraljicu u svetu suknji. Ona se nalazi na samom tronu iz nekoliko razloga:

– Trendi je

– Udobna za nošenje

– Stoji svakom obliku tela

Ovaj model suknje klasičan je i moderan. Možete je kopčati oko struka ili malo niže, oko bokova. Širi se i može biti duža, do kolena ili kraća.

Još jedna povoljnost više je što je možete nositi i za elegantnije prilike, ali i uz one casual svakodnevne kombinacije, uz baletanke, pa čak i starke. Ma možete je nositi svaki dan!

Što se tiče dezena, može biti šarenolik. Od jednostavne teksas varijante, do onih univerzalnih modela i karakterističnih printova. Uostalom pogledajte predloge u galeriji koja sledi.

158 Must have: Suknja koja stoji svakome 242 Must have: Suknja koja stoji svakome 337 Must have: Suknja koja stoji svakome 428 Must have: Suknja koja stoji svakome 525 Must have: Suknja koja stoji svakome 611 Must have: Suknja koja stoji svakome 78 Must have: Suknja koja stoji svakome 85 Must have: Suknja koja stoji svakome 95 Must have: Suknja koja stoji svakome 103 Must have: Suknja koja stoji svakome 1111 Must have: Suknja koja stoji svakome

Violeta Stojanović

Editors choice