Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Must have za Nju i Njega: UGG

Must have za Nju i Njega: UGG

Ovog proleća, UGG slavi individualnost dok kolekcijom provejava smeo kaleidoskop boja. Inspirisani pop-artom, UGG sa oduševljenjem predstavlja svoju prolećnu liniju koja je najatraktivnija u dosadašnjoj modnoj istoriji brenda, donoseći osobenost klasičnim siluetama sa šarenim đonovima i neočekivanih akcenatom boje.

Sandale i papuče

Napravljena za letnji boravak u prirodi gde je stil imperativ, Votson sandala prikazuje bogato nasleđe i kožne detalje sa jasno akcentovanim porubima. Vašoj pažnji neće umaći ni atraktivni modeli papuča za plažu kao i japanki.

1004096 ithan blk R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison blk R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison mtl R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison navy R Must have za Nju i Njega: UGG

Muški deo kolekcije brenda UGG@Australia za sezonu proleće/leto 2014. možete kupiti u multibrend prodavnicama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Inspirisani erom pop-arta, UGG@Australia u kolekciji proleće/leto 2014. predstavlja najsvetlije linije do sada. Slaveći individualnost kroz smeo kaleidoskop boja i stilova, dozvoljava vam istinsku ekspresiju po završetku zime.

Nasleđe

Iconic silueta dobija razigrani zaokret u modelu Bailey Bow, ukrašena fiksnim, dvostrukim trakama na leđima, naglašavajući karakteristike UGG klasične kolekcije. Svetao i fleksibilan đon i temelj Twinface ovčije koža pružiće vašim nogama udobnost.

3352 minibaileybutton bnn R Must have za Nju i Njega: UGG 3352 minibaileybutton lmst R Must have za Nju i Njega: UGG

Nautical

Odražavajući nautičku, Resort estetiku, Lucianna Stripe je model sa drvenom platformom i svilenkastim gornjim delom i 6 cm visokom potpeticom obmotanom plutom. Chivon je baletanka sa mokasina senzibilitetom koja evocira udobnost i praktičnost espadrila.

1004566 lucianna stripe blk R2 Must have za Nju i Njega: UGG

Platforme

Svež dodatak Isla kolekciji, Hedi model je reljefna sandala, klompa i papuča koja osvežava najprodavaniji Tawnie model sa potpisom UGG Australia! Prepliću se kožni i antilop gornji delovi sa đonom od plute.

1004279 lucy nud R Must have za Nju i Njega: UGG

Kolekciju proleće/leto 2014. brenda UGG@Australia možete kupiti u multibrend prodavnicama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice