5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Muvanje bez pravila: Kad hoćeš i kad nećeš

Muvanje bez pravila: Kad hoćeš i kad nećeš

1/2

Ako ste nekog upoznali negde, razmenićete brojeve telefona, ali obavezno ćete pitati kako da ga pronađete na Fejsu, na kome možda ima neko umetničko ime i profilnu sliku svog psa. Veća je verovatnoća da ćete prihvatiti poziv za prijateljstvo nekoga kome se sviđaju vaše fotografije, a onda će muvanje početi. Možda ćete se dogovoriti da se negde sretnete, a možda ćete ostati u bezbednoj zoni beskonačnog flerta. Jer, virtuelni svet je dostupan sa svih strana, a između dvoje koji se muvaju, možda stoje neki realni kilometri. Pa neko treba da se iscima i organizuje da pređe taj prostor, a to neće učiniti ako nije siguran da će mu se isplatiti.

I koliko god vi duhovito ćaskali, pričali o muzici, razmenjivali filozofije i upoznavali se na prilično direktan način – onako kako to iziskuje i dopušta virtuelna distanca, dajući nam slobodu i opuštenost koju možda nemamo uživo – radi se o seksu.

muvanje bez pravila kad hoceš i kad neceš 1 Muvanje bez pravila: Kad hoćeš i kad nećeš

Lako ćete zaključiti da li je sagovornik dovoljno pismen, pametan i duhovit, to se ne može sakriti ni preko sedam mora, sedam gora i sedam interneta. Ali slike su ono što donosi ocenu. Ako vam se sviđa kako tip izgleda, možda ćete rešiti da se vidite sa njim, iako nije baš jako pismen, pametan i duhovit. I obrnuto. Ako vam se ne sviđa kako izgleda, moraće da bude natprosečno pismen, pametan i duhovit, da biste pristale na viđenje.

Editors choice